Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Абсент - це напій з виразним ароматом і складним смаком, який характеризується наявністю анісових та трав'яних ноток.
Набір для настоювання Drink it Абсент паризький
Абсент - це напій з виразним ароматом і складним смаком, який характеризується наявністю анісових та трав'яних ноток.
Трава гіркого полину важливий інгредієнт, що додає абсенту гіркоту і характерний аромат. Плоди анісу надають напою анісові нотки і частково відповідають за його солодкуватий смак.
Плоди фенхелю додають аромату та солодкості, доповнюючи анісові відтінки. Листя м'яти перцевої вносить свіжість і легкість до смакового профілю, збалансовуючи гіркоту полину.
Склад
Трава гіркого полину, плоди анісу, плоди фенхелю, листя м'яти перцевої, трава ісоп, насіння коріандру, меліса, корінь солодки.
Рецепт приготування
- У ємність висипати вміст основного пакета та залити вміст 1 л спирту або самогону подвійної перегонки міцністю 70%.
- Настояти 10 днів у темному місці. У процесі настоювання струшувати 1 раз на добу.
- Додати 1800 мл води і перегнати разом із травами до отримання 800 мл дистиляту. Необхідно точно дотримуватися пропорцій розведення настоянки. Настоянка міцністю понад 30% вибухонебезпечна при перегонці.
- Розбавити до 70% (це класична міцність абсенту, деякі розбавляють сильніше). При розведенні, щоб уникнути помутніння напою, настоянку треба лити у воду, а не навпаки.
- Додати вміст із маленького пакета в отриманий дистилят.
- Настояти 10 дні в темному місці. У процесі настоювання струшувати 1 раз на добу.
- Відфільтрувати.
- Напій готовий до вживання.
Для виготовлення цього напою необхідний дистилятор.
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Drink it
- Вага
- 62 г
- Об'єм готового продукту
- 1,5 л
- Напій
- Абсент