Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Класичний Джин поєднує ялівцевий смак і нотки східних прянощів, одночасно теплий і свіжий.
Набір для настоювання Drink it Джин оригінальний
Класичний Джин поєднує ялівцевий смак і нотки східних прянощів, одночасно теплий і свіжий.
Плоди ялівцю надають джину характерний хвойний аромат і додаткові нотки свіжості. Цедра апельсину та лимону вносить в напій свіжість і яскраві цитрусові нотки, які доповнюють його аромат і смак.
Трава ісопу додає трав'яний аромат і глибину смаку, роблячи напій більш складним і насиченим. Коріандр надає джину деякі пряні нотки і доповнює його ароматичний профіль
Склад
Плоди ялівцю, цедра апельсину, цедра лимону, трава ісопу, коріандр, гвоздика, горошок чорного перцю, духмяний горошок, мускатний горіх, імбир,бад'ян, корінь солодки.
Рецепт приготування
- У ємність №1 висипати трави (пакет 1), у ємність №2 - ягоди ялівцю (пакет 2).
- Залити вміст кожної ємності 0,5 л спирту або самогону подвійної перегонки міцністю 70%.
- Настояти 10 днів у темному місці. У процесі настоювання струшувати 1 раз на добу.
- Відфільтрувати настоянку з ємності №1 і влити у вміст ємності №2 (вміст ємності №2 не фільтрується).
- Отриману суміш розбавити до міцності 30%. Необхідно точно дотримуватися пропорцій розведення настоянки. Настоянка міцністю понад 30% вибухонебезпечна при перегонці.
- Перегнати з відбором 50 мл "голів" (разом із ягодами ялівцю).
- Дистилят розбавити до міцності 47%. При опалесценції розбавити 70% основою до зникнення помутніння. При розведенні, щоб уникнути помутніння напою, настоянку треба лити у воду, а не навпаки.
- Напій готовий до вживання.
Тривалість приготування напою становить 10 днів.
Для виготовлення цього напою необхідний дистилятор.
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Drink it
- Вага
- 42 г
- Об'єм готового продукту
- 1,5 л
- Напій
- Джин