Набір спецій Hot Rod для джина Український
Набір спецій Hot Rod для джина Український
Набір спецій Hot Rod для джина Український
Набір спецій Hot Rod для джина Український

Набір спецій Hot Rod для джина Український

16430
В наявності
373,00 ₴

Цей джин, виготовлений за класичною рецептурою з додаванням традиційних українських компонентів (квіти чорнобривців, квіти ромашки та гіркий червоний перець). Ця суміш має характерні нотки квітів ромашки та чорнобривця. 

купити в 1 клік

 

Набір спецій Hot Rod для джина Український

Набір розрахований на отримання 12-15 л джину методом парової інфузії або 5-8 л джину методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

Цей джин, виготовлений за класичною рецептурою з додаванням традиційних українських компонентів (квіти чорнобривців, квіти ромашки та гіркий червоний перець). Ця суміш має характерні нотки квітів ромашки та чорнобривця. В ароматі вершково-апельсинові домінуючі нотки квітів чорнобривців. Мʼякі цитрусові тони розкриваються на тлі ялівцю. Суміш закінчується стійкими квітковими відтінками та пряною гостротою перцю. 

Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-корзини (рекомендується). На все вам знадобиться:

• 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%
• набір спецій для Джина
• джин-корзина 

Приготування джина Український

  1. Подрібнюємо спеції в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.
  2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-корзину.
  3. Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.
  4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.
  5. У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-корзині. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-корзини в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.
  6. Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні масла ялівцю.
  7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.
  8. Надлишок хвостів буде приводити до помутніння джина при розведенні.
  9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.
  10. Готовий напій повинен відпочити тиждень.

Склад: ялівець, коріандр, апельсина цедр, вишня сушена, дягіль корінь, кориця, солодка (лакриця), чорнобривці, іриса корінь, лимона цедра, перець гіркий стручковий, мускатний горіх (мелений), кардамон зелений, гвоздика, ромашка, розмарин, лавровий лист

Країна виробник
Україна
Виробник
Hot Rod
Вага
250 г
Об'єм готового продукту
5-15 л
Напій
Джин
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.