• -98,00 ₴
Набір спецій Hot Rod для джина Aviation
Набір спецій Hot Rod для джина Aviation
Набір спецій Hot Rod для джина Aviation
Набір спецій Hot Rod для джина Aviation

Набір спецій Hot Rod для джина Aviation

16119
В наявності
393,00 ₴ 491,00 ₴ -98,00 ₴

21 компонент у складі надасть готовому напою неймовірного та різнобарвного смаку: чіткі ноти ялівцю в поєднанні з ніжною квітковою солодкістю, малиною, ожиною, відтінком цедри цитрусових і деякими зеленими рослинними нотами з дрібкою прянощів.

купити в 1 клік

 

Набір спецій Hot Rod для джина Aviation

21 компонент у складі надасть готовому напою неймовірного та різнобарвного смаку: чіткі ноти ялівцю в поєднанні з ніжною квітковою солодкістю, малиною, ожиною, відтінком цедри цитрусових і деякими зеленими рослинними нотами з дрібкою прянощів.

Набір спецій для джину в стилі Aviation розрахований на отримання:

• 12-15 л джину методом парової інфузії;
• 5-8 л. джину методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-корзини (рекомендується). На все вам знадобиться:

• 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%;
• цей набір спецій;
• джин-корзина. 

Приготування:

  1. Подрібнюємо спеції в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.
  2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-корзину.
  3. Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.
  4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.
  5. У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-корзині. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-корзини в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.
  6. Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні масла ялівцю.
  7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.
  8. Надлишок хвостів буде приводити до помутніння джина при розведенні.
  9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.
  10. Готовий напій повинен відпочити тиждень.

Склад: ялівець, коріандр, корінь дягиля, малина сушена, лакриця, мигдаль гіркий, цедра апельсина, елеутерокок, кардамон, корінь ірису, м'ята, ожина, аніс, чорниця, журавлина, терен, лепеха болотна, імбир, шавлія, лаванда, соснова брунька

Країна виробник
Україна
Виробник
Hot Rod
Вага
250 г
Об'єм готового продукту
5-15 л
Напій
Джин
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.