Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
- -98,00 ₴
21 компонент у складі надасть готовому напою неймовірного та різнобарвного смаку: чіткі ноти ялівцю в поєднанні з ніжною квітковою солодкістю, малиною, ожиною, відтінком цедри цитрусових і деякими зеленими рослинними нотами з дрібкою прянощів.
Набір спецій Hot Rod для джина Aviation
21 компонент у складі надасть готовому напою неймовірного та різнобарвного смаку: чіткі ноти ялівцю в поєднанні з ніжною квітковою солодкістю, малиною, ожиною, відтінком цедри цитрусових і деякими зеленими рослинними нотами з дрібкою прянощів.
Набір спецій для джину в стилі Aviation розрахований на отримання:
• 12-15 л джину методом парової інфузії;
• 5-8 л. джину методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.
Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-корзини (рекомендується). На все вам знадобиться:
• 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%;
• цей набір спецій;
• джин-корзина.
Приготування:
- Подрібнюємо спеції в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.
- Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-корзину.
- Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.
- Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.
- У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-корзині. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-корзини в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.
- Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні масла ялівцю.
- Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.
- Надлишок хвостів буде приводити до помутніння джина при розведенні.
- Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.
- Готовий напій повинен відпочити тиждень.
Склад: ялівець, коріандр, корінь дягиля, малина сушена, лакриця, мигдаль гіркий, цедра апельсина, елеутерокок, кардамон, корінь ірису, м'ята, ожина, аніс, чорниця, журавлина, терен, лепеха болотна, імбир, шавлія, лаванда, соснова брунька
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Hot Rod
- Вага
- 250 г
- Об'єм готового продукту
- 5-15 л
- Напій
- Джин