Ваш кошик
У вашому кошику більше немає товарів
Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
- -20,00 ₴
З настанням холодів приходить пора пивного глінтвейну, який сподобається і пивним ентузіастам, і тим, хто «взагалі-то я пиво не дуже». Повний глінтвейн часто називають глюбір (від німецького Glühbier - «пиво з прянощами»).
Набір спецій Hot Rod для Глюбір Баварський
З настанням холодів приходить пора пивного глінтвейну, який сподобається і пивним ентузіастам, і тим, хто «взагалі-то я пиво не дуже».
Повний глінтвейн часто називають глюбір (від німецького Glühbier - «пиво з прянощами»).
Приготування глюбіру Баварський. Вам знадобиться:
• 1.5 л темного або нефільтрованого пива
• цей набір спецій
• 100 мл віскі або бурбону
• 2 чайних ложки цукру
Рецепт глюбіру:
- У ємності на слабкому вогні розігрійте пиво до 70° С. Додайте вміст набору і цукор.
- Добре помішуючи, продовжуйте нагрівати до повного розчинення цукру.
- Вимкніть нагрів раніше, ніж пиво почне закипати.
- Додайте віскі або бурбон. Накрийте кришкою і почекайте близько години.
Склад: вишня сушена, цедра апельсина, імбир, гвоздика, кориця, бадьян, перець запашний, мускатний горіх
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Hot Rod
- Вага
- 60 г
- Об'єм готового продукту
- 1,5 л
- Напій
- Глінтвейн
Коктейль
Немає відгуків