Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
- -61,00 ₴
Солодкий італійський лікер.
Набір спецій Hot Rod для лікеру Amaretto
Солодкий італійський лікер. Має темний насичений коричневий колір. У смаку солодкість, мигдальні нотки і легка терпка гірчинка в післясмаку. Його можна пити окремо або використовувати для створення коктейлів і додавати в каву.
Рецепт лікеру в стилі Amaretto. На все вам знадобиться:
• пакет спецій Hot Rod для лікеру в стилі Амаретто;
• 1 л алкоголю міцністю 40%;
• 300 грам води;
• 700 грам цукру;
• 6 грам розчинної кави
Мигдаль заливається окропом і настоюється пару хвилин, щоб з нього можна було зняти шкірку.
Очищений мигдаль обсмажується на сухій поверхні до золотистого кольору. У процесі смаження на сковорідку потрібно кинути також гвоздику і запашний перець, щоб вони краще розкрили аромат в настоянці.
Окремо готуємо карамель з цукру і води. Цукор висипається на сковороду, найкраще - тефлонову, до нього додається третина води, суміш прогрівається на повільному вогні до тих пір, поки не придбає коричневий колір і аромат карамелі. Коли це станеться, в сироп вливається інша вода і додається ванілін.
Обсмажений мигдаль, гвоздика, перець, абрикосові ядерця і кориця засипаються в банку і акуратно заливаються гарячим сиропом.
Після того, як вміст банки охолоне, в неї вливається горілка і засипається кава. Все гарненько струшується і відправляється в темне місце на місяць (не більше 6-ти тижнів!). Суміш періодично потрібно струшувати.
По закінченню терміну домашній Амаретто фільтрується за допомогою декількох шарів марлі або іншим доступним способом.
Склад: мигдаль солодкий, абрикосові ядерця, ванілін, гвоздика, запашний перець
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Hot Rod
- Вага
- 200 г
- Об'єм готового продукту
- 1 л
- Напій
- Лікер