• -65,00 ₴
Набір спецій Hot Rod для джина Карпатський
Набір спецій Hot Rod для джина Карпатський
Набір спецій Hot Rod для джина Карпатський
Набір спецій Hot Rod для джина Карпатський

Набір спецій Hot Rod для джина Карпатський

14107
В наявності
260,00 ₴ 325,00 ₴ -65,00 ₴

Авторський карпатський рецепт джину, де переплелися міцний аромат ялівцю і трав'янисто-фруктовий смак лісових ягід. Компанію їм складають глід і нотки солодко-кислого гібіскуса.

купити в 1 клік

 

Набір спецій Hot Rod для джина Карпатський

Авторський карпатський рецепт джину, де переплелися міцний аромат ялівцю і трав'янисто-фруктовий смак лісових ягід. Компанію їм складають глід і нотки солодко-кислого гібіскуса.

Набір спецій для джину Карпатський розрахований на отримання:

• 12-15 л. джину методом парової інфузії;
• 5-8 л. джину методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-корзини (рекомендується).На все вам знадобиться:

• 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%;
• набір спецій для джина;
• джин-корзина 

Приготування:

  1. Подрібнюємо спеції в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.
  2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-корзину.
  3. Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.
  4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.
  5. У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-корзині. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-корзини в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.
  6. Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні масла ялівцю.
  7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.
  8. Надлишок хвостів буде приводити до помутніння джина при розведенні.
  9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.
  10. Готовий напій повинен відпочити тиждень.

Склад:ялівець, коріандр, корінь дягиля, плоди чорноплідної горобини, сушені яблука, пелюстки гібіскусу, плоди шипшини, плоди червоної горобини, чорна бузина, чорниця сушена, глід

Країна виробник
Україна
Виробник
Hot Rod
Вага
250 г
Об'єм готового продукту
5-15 л
Напій
Джин
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.