Набір спецій Hot Rod для джина Monkey 47
Набір спецій Hot Rod для джина Monkey 47
Набір спецій Hot Rod для джина Monkey 47
Набір спецій Hot Rod для джина Monkey 47

Набір спецій Hot Rod для джина Monkey 47

14106
В наявності
543,00 ₴

Смак джина може бути абсолютно різним у кожному ковтку. 

купити в 1 клік

 

Набір спецій Hot Rod для джина Monkey 47

Смак джина може бути абсолютно різним у кожному ковтку. У ньому вгадуються ноти сосни, моху, берези, шавлії, кардамону, меліси, чорного перцю, імбиру, брусниці. Їх занадто багато, щоб сприймати по-окремо, а в цілому залишається тепле, довге, злегка сухувате післясмак з відтінками прянощів. Аромат джина характеризується вираженими тонами ялівцю, підкреслюється нотами цитрусових, квітів, натяками чайного дерева, вербени, гострих спецій і гірких плодів.

Набір спецій для джину в стилі Monkey 47 розрахований на отримання:

• 12-15 л. джину методом парової інфузії;
• 5-8 л. джину методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-корзини (рекомендується). На все вам знадобиться:

• 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%;
• набір спецій для джина;
• джин-корзина .

Приготування:

  1. Подрібнюємо спеції в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.
  2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-корзину.
  3. Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.
  4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.
  5. У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-корзині. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-корзини в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.
  6. Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні масла ялівцю.
  7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.
  8. Надлишок хвостів буде приводити до помутніння джина при розведенні.
  9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.
  10. Готовий напій повинен відпочити тиждень.

Склад: ялівець, коріандр, корінь дягелю, каси (кориця), лакрица (солодка), мигдаль гіркий, мелегетский перець (райські зерна), перець кубеба, перець горошком, перець зелений, перець стручковий, перець білий та ін. Всього 47 найменувань

Країна виробник
Україна
Виробник
Hot Rod
Вага
250 г
Об'єм готового продукту
5-15 л
Напій
Джин
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.