Набір спецій Hot Rod для джина Bombay Sapphire
Набір спецій Hot Rod для джина Bombay Sapphire
Набір спецій Hot Rod для джина Bombay Sapphire
Набір спецій Hot Rod для джина Bombay Sapphire

Набір спецій Hot Rod для джина Bombay Sapphire

14103
В наявності
391,00 ₴

Смак достатньо гладкий і збалансований, фруктовий і неймовірно свіжий, витончено звучить мигдаль в союзі з спокусливою лакрицею.

купити в 1 клік

 

Набір спецій Hot Rod для джина Bombay Sapphire

На відміну від інших Бомбеїв, має в своєму складі яванський перець і мелегетське насіння з Африки. Букет складний і яскравий, насичений терпкими нотами ялівцю і цитрусових фруктів, приємно чути відтінки спецій. Смак достатньо гладкий і збалансований, фруктовий і неймовірно свіжий, витончено звучить мигдаль в союзі з спокусливою лакрицею.

Набір спецій для джину в стилі Bombay Sapphire розрахований на отримання:

• 12-15 л. джину методом парової інфузії;
• 5-8 л. джина методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

Приготування джина методом настоювання (мацерації). На все вам знадобиться:

• 7-8 л спирту міцністю 45-50%;
• набір спецій для джина.

Приготування:

  1. Для початку готуємо настойку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 літрами спирту міцністю 45-50% і настоюємо близько 10 - 14 днів в темному теплому місці. Струшуємо кожен день.
  2. Після відстоювання рідина фільтрується і розводиться чистою холодною водою до 30-35 градусів.
  3. Розбавлена ​​настоянка заливається в перегінний куб, нагрівальний прилад виставляється на середню температуру. Якщо ви використовували розбавлений спирт або хороший самогон - досить відібрати перші 50 г голів.
  4. Відбір «тіла» закінчується на 45% в струмені. Тут важливо не пропустити момент - через хвости, навіть мінімальні, домашній джин мутніє.
  5. Вимірюємо міцність отриманого алкоголю, розводимо його до 45 градусів. Пам'ятайте, джин міцніше горілки, розведення нижче, ніж 42 градуси начисто знищить цитрусові нотки.
  6. Готовий напій повинен відпочити тиждень.

Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-корзини (рекомендується).На все вам знадобиться:

• 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%;
• набір спецій для джина;
• джин-корзина.

Приготування:

  1. Подрібнюємо спеції в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.
  2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-корзину.
  3. Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.
  4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.
  5. У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-корзині. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-корзини в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.
  6. Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні масла ялівцю.
  7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.
  8. Надлишок хвостів буде приводити до помутніння джина при розведенні.
  9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.
  10. Готовий напій повинен відпочити тиждень.

Склад: Ялівець, коріандр, корінь дягелю, касія, лакриця, гіркий мигдаль, райські зерна, перець кубеба, цедра лимону, корінь ірису.

Країна виробник
Україна
Виробник
Hot Rod
Вага
350 г
Об'єм готового продукту
5-15 л
Напій
Джин
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.