Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Смак достатньо гладкий і збалансований, фруктовий і неймовірно свіжий, витончено звучить мигдаль в союзі з спокусливою лакрицею.
Набір спецій Hot Rod для джина Bombay Sapphire
На відміну від інших Бомбеїв, має в своєму складі яванський перець і мелегетське насіння з Африки. Букет складний і яскравий, насичений терпкими нотами ялівцю і цитрусових фруктів, приємно чути відтінки спецій. Смак достатньо гладкий і збалансований, фруктовий і неймовірно свіжий, витончено звучить мигдаль в союзі з спокусливою лакрицею.
Набір спецій для джину в стилі Bombay Sapphire розрахований на отримання:
• 12-15 л. джину методом парової інфузії;
• 5-8 л. джина методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.
Приготування джина методом настоювання (мацерації). На все вам знадобиться:
• 7-8 л спирту міцністю 45-50%;
• набір спецій для джина.
Приготування:
- Для початку готуємо настойку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 літрами спирту міцністю 45-50% і настоюємо близько 10 - 14 днів в темному теплому місці. Струшуємо кожен день.
- Після відстоювання рідина фільтрується і розводиться чистою холодною водою до 30-35 градусів.
- Розбавлена настоянка заливається в перегінний куб, нагрівальний прилад виставляється на середню температуру. Якщо ви використовували розбавлений спирт або хороший самогон - досить відібрати перші 50 г голів.
- Відбір «тіла» закінчується на 45% в струмені. Тут важливо не пропустити момент - через хвости, навіть мінімальні, домашній джин мутніє.
- Вимірюємо міцність отриманого алкоголю, розводимо його до 45 градусів. Пам'ятайте, джин міцніше горілки, розведення нижче, ніж 42 градуси начисто знищить цитрусові нотки.
- Готовий напій повинен відпочити тиждень.
Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-корзини (рекомендується).На все вам знадобиться:
• 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%;
• набір спецій для джина;
• джин-корзина.
Приготування:
- Подрібнюємо спеції в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.
- Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-корзину.
- Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.
- Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.
- У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-корзині. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-корзини в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.
- Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні масла ялівцю.
- Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.
- Надлишок хвостів буде приводити до помутніння джина при розведенні.
- Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.
- Готовий напій повинен відпочити тиждень.
Склад: Ялівець, коріандр, корінь дягелю, касія, лакриця, гіркий мигдаль, райські зерна, перець кубеба, цедра лимону, корінь ірису.
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Hot Rod
- Вага
- 350 г
- Об'єм готового продукту
- 5-15 л
- Напій
- Джин