Набір спецій Hot Rod для настоюваня вермута...
Набір спецій Hot Rod для настоюваня вермута...
Набір спецій Hot Rod для настоюваня вермута Martini
Набір спецій Hot Rod для настоюваня вермута Martini

Набір спецій Hot Rod для настоюваня вермута Martini

14101
В наявності
92,00 ₴

Вермут - це вино, приправлене травами і прянощами. Аромати трав, квітів і спецій прекрасно поєднуються зі смаковими нотками свіжих фруктів і м'якою текстурою яка залишає трав'янистий післясмак.

купити в 1 клік

 

Набір спецій Hot Rod для настоюваня вермута Martini

Вермут - це вино, приправлене травами і прянощами. Аромати трав, квітів і спецій прекрасно поєднуються зі смаковими нотками свіжих фруктів і м'якою текстурою яка залишає трав'янистий післясмак.

Рецепт вермуту в стилі Martini

Для ароматної основи вам знадобиться:

• набір спецій Hot Rod для вермуту в стилі Мартіні;
• 85 мл спирту 95;
• 25 мл води.

Для вермуту вам знадобиться:

• 0,7л напівсолодкого білого вина;
• 70 грам цукру;
• 50 мл води;
• 50 мл спирту 95%.

Трави і спеції замочити в 85 мл спирту і 25 мл води (кардамон і ягоди ялівцю розчавити). Есенцію настоювати в темному прохолодному місці 2 тижні, періодично перемішувати. Потім настій відціджуємо через 4 шари марлі, віджимаємо трави і фільтруємо есенцію через ватяний фільтр. Даємо постояти їй ще 2 дні.

Вермут робимо по тій же схемі, що і в першому рецепті. У вино вливаємо 50 мл спирту, варимо сироп з 70 г цукру і 50 мл води, сироп охолоджуємо і додаємо в кріплене вино. Туди ж додаємо 8 мл есенції. Пробуємо, коригуємо дозу есенції. Закупорюю і даємо напою відпочити місяць-два.

Склад: полин гіркий, кориця, ромашка, ялівець, чорна бузина, кардамон, мускатний горіх, перцева м'ята, деревій, ванілін

Країна виробник
Україна
Виробник
Hot Rod
Вага
10 г
Об'єм готового продукту
9 л
Напій
Вермут
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.