Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
- -60,00 ₴
Видатний смак вермуту - це сильний гірко-солодкий апельсин. Він дуже складний, у ньому є нотки фруктів, гвоздики та кориці. Це один із найбільш гірких спиртних напоїв, що робить його привабливим.
Набір спецій Hot Rod для настоювання вермуту Campari для настоювання вермуту
Видатний смак вермуту - це сильний гірко-солодкий апельсин. Він дуже складний, у ньому є нотки фруктів, гвоздики та кориці. Це один із найбільш гірких спиртних напоїв, що робить його привабливим.
Рецепт вермуту в стилі Campari. На все вам знадобиться:
• пакет спецій Hot Rod для біттера в стилі Кампарі;
• 750 мл алкоголю міцністю 40%;
• 250 мл води;
• 200 грам цукру;
• харчовий барвник червоний (за бажанням).
У каструлі змішати воду і цукор, підігріваючи на середньому вогні помішувати до повного розчинення цукру. За бажання в цей момент можна додати барвник.
Довести воду до кипіння і проварити сироп 10-15 хвилин, а потім зняти з вогню і дати охолонути. Якщо додавали барвник, то рекомендуємо процідити сироп через кілька шарів марлі та відправити в холодильник на зберігання.
Усі інші інгредієнти помістити в банку відповідного об'єму і залити горілкою. Банку щільно закрити і залишити при кімнатній температурі на 2-3 дні витримки. Процідити настій через марлю, твердий залишок добре віджати, а потім пропустити рідину кілька разів через вату або кавові фільтри. Трави, коріння і прянощі вберуть частину горілки, тому на виході має вийти близько 650 мл настою. Залишається лише змішати його з підфарбованим сиропом за смаком, витримати і застосувати за призначенням.
Склад: Померанець гіркий, цедра лимона, гвоздика, дягель, аніс, фенхель, корінь німецького ірису, полин гіркий, майоран, шавлія, чебрець, розмарин, кориця
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Hot Rod
- Вага
- 175 г
- Об'єм готового продукту
- 0,65 л
- Напій
- Вермут