Ваш кошик
У вашому кошику більше немає товарів
Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Смак і запах відповідають запаху молодих тільки пророслих листочків і стиглих плодів смородини.
Набір спецій для горілки Смородинової
Класична смородинова горілка. Смак і запах відповідають запаху молодих тільки пророслих листочків і стиглих плодів смородини.
Рецепт горілки Смородинової
- Спеції з набору засипати в ємність і залити 3.6 л алкоголю міцністю 40%.
- Настоювати 7 діб в теплому темному місці. Відфільтрувати та розбавити настій до міцності 30%.
- Перегнати настій до міцності 45-50% у струмені.
- Отриманий продукт розбавити водою до міцності 40%.
- Для пом’якшення додати столову ложку цукру (краще у формі сиропу).
- Після 2-3 діб відпочинку напій буде готовий.
Приготування з використанням джин-корзини
- При використанні джин-корзини візьміть 10 літрів 30% алкоголю.
- Відберіть окремо перші 100 г голів. Тіло збирати до міцності 50% у струмені.
- Отриманий продукт розбавити до 40% і дати відпочити 5-7 діб.
- Розрахункова кількість кінцевого напою: приблизно 6 л.
Склад: смородина сушена, листя смородини, корінь дягелю, кориця, корінь ірису
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Hot Rod
- Вага
- 140 г
- Об'єм готового продукту
- 3 л
- Напій
- Горілка
Немає відгуків