Ваш кошик
У вашому кошику більше немає товарів
Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Це не просто горілка, а настоянка на коріннях і травах.
Набір спецій Hot Rod для горілки Гданське Татарське зілля
Адам Міцкевич неодноразово згадує у віршах так звану «гданську горілку» - в «Пані Тадеуші», наприклад, її п'ють після полювання на ведмедя. Це не просто горілка, а настоянка на коріннях і травах, що вироблялася голандцями що жили в старовинному місті Гданськ.
Аїр в народі називають ангельської травою, татарським зіллям, сабельником від цього і пішла назва.
Рецепт горілки Гданська Татарське Зілля
- Спеції з набору засипати в ємність і залити 3.6 л алкоголю міцністю 40%.
- Настоювати 10 діб в теплому темному місці.
- Відфільтрувати та розбавити настій до міцності 30%.
- Перегнати настій до міцності 45-50% у струмені.
- Отриманий продукт розбавити водою до міцності 40%.
- Для пом’якшення додати столову ложку цукру (краще у формі сиропу).
- Після 2-3 діб відпочинку напій буде готовий.
Склад: аір корень, девясил, шерманський ірис, імбірь, кардамон, цедра апельсина, цедра лимона, дягиль корень, тмин, роза бутони
- Країна виробник
- Україна
- Виробник
- Hot Rod
- Вага
- 130 г
- Об'єм готового продукту
- 3 л
- Напій
- Горілка
Немає відгуків