Хміль Альта α-12,9%

Хміль Альта α-12,9%

16821
В наявності
0,81 ₴
купити в 1 клік

 

Хміль Альта α-12,9%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.

Характеристика

За складом гірких речовин, ефірної олії подібний до відомого німецького сорту Магнум, який має широкий попит у пивоварів.

Властивості

Аромат шишок хмелевий, з домінуючим тоном смородини, має пряний характер, як гіркоти, так і аромату. Аромат у пиві помірний, легкий фруктовий, присутні ноти спецій.

Використання

Хміль Альта використовується при виробництві пива як базова гіркота через високий вміст альфа-кислот і підходить для раннього внесення при варінні сусла.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
Україна
Вага
1 г
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.