Хміль Ксанта (Ksanta), α-6,5%

Хміль Ксанта (Ksanta), α-6,5%

16820
В наявності
0,72 ₴

Ксанта – універсальний гіркоароматичний хміль з унікальним складом гірких речовин, ефірної олії та поліфенолів, який підійде для застосування у верховому та низовому бродінні пива, як для надання гіркоти, так і аромату.

купити в 1 клік

 

Хміль Ксанта (Ksanta), α-6,5%

Ксанта – універсальний гіркоароматичний хміль з унікальним складом гірких речовин, ефірної олії та поліфенолів, який підійде для застосування у верховому та низовому бродінні пива, як для надання гіркоти, так і аромату. Утворює в пиві чудовий букет благородної пікантної гіркоти.

Характеристика:

Має насичений пряно-квітковий та цитрусовий аромат, який домінує з солодкими тонами тропіків. Смакові характеристики найкраще відчуваються при використанні в кінці кип'ятіння або при холодному охмеленні, тому може використовуватись для зміни ароматичного профілю у пиві.

Властивості:

Хміль має високий вміст пренільованого флавоноїду – ксантогумолу, який є біологічно активною сполукою і має значні антиоксидантні, протизапальні, антивірусні та антиканцерогенні властивості. Використовується у фармакології. Може використовуватися також під час виробництва безалкогольних напоїв та інших харчових продуктів для збагачення їх енерго стимулюючими та імуннопідтримуючими компонентами хмелю.

Використання:

Підходить для елей та лагерів всіх типів.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
Україна
Вага
1 г
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.