Хміль Вілламет (Willamentte), α- 5.4%

Хміль Вілламет (Willamentte), α- 5.4%

16810
В наявності
1,39 ₴

Willamette вважається новим високоякісним ароматичним сортом хмелю. Його смола має чорносмородиновий та трав'яний аромат. Деякі виробники вважають його адекватною альтернативою Фагглс.

купити в 1 клік

 

Хміль Вілламет (Willamentte), α- 5.4%

Хміль Willamette розробило 1976 року міністерство сільського господарства США, його названо на честь річки, що протікає через долину Willamette в Північно-Західному Орегоні. Хміль був триплоїдною розсадою сорту Fuggle, який є квінтесенцією Англійського сорту.

Willamette вважається новим високоякісним ароматичним сортом хмелю. Його смола має чорносмородиновий та трав'яний аромат. Деякі виробники вважають його адекватною альтернативою Фагглс.

Характеристика:

Willamette має складну пряність, що характеризується як трав'яними, квітковими, так і фруктовими нотками. Він є одним з найбільш поширених ароматичних хмелів, який використовується у Сполучених Штатах.

Властивості:

Willamentte є ароматним сортом хмелю з низьким вмістом альфа-кислот 5,4%. Хоча він і може посприяти легкій гіркуватості в пиві, але головним все ж таки залишаються його ароматичні та смакові якості.

Використання:

Підходить для таких стилів, як Ale, American Ales, Pale Ale, Brown Ale, English Ales, Porter.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
США
Вага
1 г
Немає відгуків

Переглянуті товари

Товар додано для порівняння.