Хміль Центеніал (Centennial), α-9,2%

Хміль Центеніал (Centennial), α-9,2%

16043
В наявності
2,50 ₴

Хміль Centennial схожий на Cascade з ароматами сосни, м'якими цитрусовими і деякими квітковими нотами. Має чисту яскраву гірчинку.

купити в 1 клік

 

Хміль Центеніал (Centennial), α-9,2%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування. 

Характеристика:

Хміль Центеніал - виведений у США 1974 року і почав активно культивуватися з 1990-х років. Його часто називають Супер-Каскадом за схожий арома-профіль і подвоєну гіркоту. Він був виведений на заводі з розведення хмелю Міністерства сільського господарства США  і має генетичний склад 3/4 Brewers Gold, 3/32 Fuggle, 1/16 East Kent Golding, 1/32 Bavarian і 1/16 невідомого сорту.

Його часто називають «суперкаскадом», оскільки його аромат чимось нагадує каскад, хоча вважається менш грейпфрутовим, але має вищий потенціал гіркоти. 

Властивості:

Хміль Centennial схожий на Cascade з ароматами сосни, м'якими цитрусовими та деякими квітковими нотами. Має чисту яскраву гірчинку.

Використання:

Хміль Centennial вважається хмелем подвійного призначення з хорошими ароматичними якостями та високим вмістом альфа-кислоти. Його можна використовувати як самостійний хміль або як частину купажу, і часто використовують для сухого охмелення.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
США
Вага
1 г
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.