Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Хміль Кохату (Kohatu), α-5,4%
Хміль Kohatu характеризується яскраво вираженим ароматом квітів, з відтінками тропічних фруктів та соснових голок.
Хміль Кохату (Kohatu), α-5,4%
Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом.
Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.
Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.
Характеристика:
Хміль Kohatu - це один з сучасних сортів хмелю, який використовується в пивоварінні. У 2011 році був випущений у рамках новозеландської програми з розведення хмелю в галузі рослин та продуктів харчування. Хміль є нащадком Hallertauer Mittelfruh.
Властивості:
Хміль Kohatu характеризується яскраво вираженим ароматом квітів, з відтінками тропічних фруктів та соснових голок.
Використання:
Хміль Kohatu використовується в індійських блідах (IPA) та інших сортах ель-пива для додавання аромату та гіркоти. Часто використовується для сухого охмелення.
* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.
- Країна виробник
- Нова Зеландія
- Вага
- 1 г