Хміль Слов'янка (Slavyanka) α-4,3%

Хміль Слов'янка (Slavyanka) α-4,3%

1221
В наявності
0,59 ₴

Пиво, виготовлене з цього хмелю, характеризується тонким хмельовим ароматом і легкою ніжною гіркотою, що надає різним сортам пива неповторного вишуканого букета смаку й аромату. 

купити в 1 клік

 

Хміль Слов'янка (Slavyanka) α-4,3%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найпоширеніша форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметична вакуумна упаковка.

Характерстика:

Це особливо цінна форма тонко-ароматичного типу хмелю. З 1996 року є національним стандартом для тонко-ароматичних сортів хмелю. Цінується завдяки унікальному складу гірких речовин та ефірної олії фарнезенового типу. Характеризується вищим вмістом альфа-кислот. Співвідношення бета-кислот до альфа-кислот у півтора раза більше.

Властивості:

Пиво, виготовлене з цього хмелю, характеризується тонким хмельовим ароматом і легкою ніжною гіркотою, що надає різним сортам пива неповторного вишуканого букета смаку й аромату. Придатний для всіх типів пива, але найбільше проявив себе під час використання у світлих сортах пива та пшеничних стилях, а також для поліпшення смакових якостей пива, приготованого з гірких сортів хмелю та хмелепродуктів, для благородного ніжного суто хмільового аромату з трав'янистим, квітково-фруктовим відтінком і нотками нектару.

Використання:

Рекомендується до застосування у світлих сортах пива та пшеничних стилях, а також для поліпшення смакових якостей пива, приготованого з гірких сортів.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
Україна
Вага
1 г
Немає відгуків

Переглянуті товари

Товар додано для порівняння.