Хміль Рубін (Rubin), α-12%

Хміль Рубін (Rubin), α-12%

16053
В наявності
1,64 ₴

Хміль Рубін (Rubin) має аромат головок хмелю від пряного до грубо-пряного.

купити в 1 клік

 

Хміль Рубін (Rubin), α-12%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.

Характеристика:

Чеський хміль сорту Рубін (Rubin) - це ще один новий сорт гірко-ароматичного хмелю подвійної дії, що стоїть в одному ряду з чеськими сортами Agnus та Казбек. Хміль Rubin має вищі показники гіркоти ніж його пробатько SAAZ, проте на відміну від останнього має більш пряний аромат, а за рівнем вмісту альфа-кислот прирівнюється до хмелю Agnus. Типовий вміст гірких альфа-кислот 9.0%-14,0%.

Властивості:

Хміль Рубін (Rubin) має аромат головок хмелю від пряного до грубо-пряного.

Використання:

Хміль подвійного призначення. Використовується як на початку кипіння для гіркоти, так і на другій стадії охмелення для аромату. Хміль сорту Рубін також хороший при холодному охмеленні, під час вторинного бродінні. Типовий для богемських і чеських лагерів і пілзнерів.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
Чехія
Вага
1 г
Немає відгуків

Переглянуті товари

Товар додано для порівняння.