Хмель Агнус (Agnus) α-12%

Хміль Агнус (Agnus) α-12%

16046
В наявності
1,57 ₴

Agnus - перший гіркий хміль із високим вмістом альфа-кислот, вироблений у Чеській Республіці.

купити в 1 клік

 

Хміль Агнус (Agnus) α-12%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найпоширеніша форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.

Характеристика:

Agnus - перший гіркий хміль із високим вмістом альфа-кислот, вироблений у Чеській Республіці. Його назва походить від імені чеського селекціонера хмелю Франтішека Беранека, чиє прізвище в перекладі латиною звучить як Agnum. Зареєстрований 2000 року і випущений наступного року, Agnus являє собою гіркий хміль із сильними пряними і трав'яними нотками, який дехто порівнює з Nugget і Magnum.

Властивості:

Хміль Агнус (Agnus) застосовують для надання необхідної гіркуватості пиву, а також підвищення терміну придатності готового хмільного напою. Цей хміль наділяє готовий хмільний продукт легкою трав'яною ноткою. 

Використання:

Застосовують у таких стилях, як чеський пілснер, німецький лагер, світлий ель.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
Чехія
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.