Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Хміль Сабро (Sabro) α-12-15%
Сабро вважається хмелем подвійного призначення. Це може бути один із найрізнобічніших хмелів, коли йдеться як про приємний профіль гіркоти, так і про складний, добре трансльований набір аромато-смакових характеристик.
Хміль Сабро (Sabro) α-12-15%
Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом.
Гранульований хміль - найпоширеніша форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.
Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.
Характеристика:
Сабро вважається хмелем подвійного призначення. Це може бути один із найрізнобічніших хмелів, коли йдеться як про приємний профіль гіркоти, так і про складний, добре трансльований набір аромато-смакових характеристик.
Властивості:
Сабро має досить складний набір ароматів і смаків, як фруктових, так і трав'яних. Його фруктовий бік часто описується як кісточкові фрукти, солодкі цитрусові, тропічні фрукти і трохи кокоса. Трав'яні елементи мають тенденцію бути тонким фоном дерева (кедр) і іноді м'яти. Деякі пивовари кажуть, що фруктовий смак Sabro чимось нагадує апельсинову газовану воду.
Використання:
Найчастіше застосовують в Американських елях.
* Кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.
- Країна виробник
- США
- Вага
- 1 г