Хміль Кашемір (Cashmere) α-7,7-9,2%

Хміль Кашемір (Cashmere) α-7,7-9,2%

16041
В наявності
2,27 ₴

Кашемір - хороший сорт подвійного призначення. Кашемір описується як такий, що має ніжний, але сильний аромат дині, кокоса, цитрусових нот, таких як солодкий лимон, лайм, лимонна цедра або грейпфрут.

купити в 1 клік

 

Хміль Кашемір (Cashmere) α-7,7-9,2%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найпоширеніша форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.

Характеристика:

Кашемір - один із новітніх загальнодоступних сортів хмелю. Його випустили 2013 року разом із сортами Triple Pearl, Tahoma і Yakima Gold. Усі сорти, крім Triple Pearl, були розроблені в рамках державної програми хмелярства Вашингтонського державного університету. Це цікаво не тільки для пивовара, але особливо для тих, хто вирощує хміль для свого пивоваріння. 

Властивості:

Кашемір - хороший сорт подвійного призначення. Кашемір описується як такий, що має ніжний, але сильний аромат дині, кокоса, цитрусових нот, таких як солодкий лимон, лайм, лимонна цедра або грейпфрут. Ви навіть можете помітити тропічні нотки ананаса. Він може містити деревні, пряні ноти, схожі на коріандр, особливо під час кип'ятіння.

Через низький рівень когумулону ви можете очікувати м'яку гіркоту з невеликою терпкістю під час використання як добавки для гіркоти.

Використання:

Застосовується в таких стилях як, Pale Ales & IPA, Saisons, Wild Ales, American Blonde, American Amber.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
США
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.