Хміль Кристал (Crystal) α-3%

Хміль Кристал (Crystal) α-3%

16039
В наявності
2,03 ₴

Crystal відомий своїми м'якими квітковими та пряними ароматичними характеристиками.

купити в 1 клік

 

Хміль Кристал (Crystal) α-3%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.

Характеристика:

Хміль Кристал (Crystal) виник 1983 року в Корвалліс Орегон. Це триплоїдний ароматичний різновид хмелю. Він виведений Міністерством сільського господарства США (USDA) шляхом селекції стійких до несправжньої борошнистої роси чоловічих сортів хмелю USDA 21397 і USDA 21381М. Кристал є спорідненим сортам Маунт Худ і Ліберті.

Властивості:

Crystal відомий своїми м'якими квітковими та пряними ароматичними характеристиками.

Кристал містить малу кількість альфа-кислоти 3% і має відносно високий вміст олії мірцену. Ця комбінація робить його ідеальним для ароматичних добавок у сусло, що принесе з собою поєднання деревних, зелених, деяких квіткових і фруктових нот, з характером трави і спеції. Хміль застосовується в багатьох легких Елях, таких як Золоті, Світлі, в якості аромату в Індійські Пейл Елі, і навіть в Стаутах і Лагерах.

Використання:

Застосовується в стилях Світлий Лагер, Англійський Ель, Американський Ель, Коричневий Ель, Стаут, Індійський Пейл Ель.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
США
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.