Хміль Айдахо Джем (Idaho Gem), α-12,1%

Хміль Айдахо Джем (Idaho Gem), α-12,1%

16037
В наявності
2,36 ₴

В результаті довгої та кропіткої роботи хміль Idaho Gem (Айдахо Джем) отримав на сьогоднішній день унікальний, прекрасний, м'який, насичений аромат, який сяє фруктами, червоною ягодою, в перемішування з цитрусовими фруктами, м'ятою, мохіто і навіть цукровою пудрою.

купити в 1 клік

 

Хміль Айдахо Джем (Idaho Gem), α-12,1%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.

Характеристика:

Хміль Idaho GEM (Айдахо Джем) - супер новинка 2018 року, був виведений єдиною жінкою в хмелярській галузі на ім'я Діана Гудінг на фермі Gooding у Пармі. Назву Айдахо Джем сорт отримав на честь свого рідного штату Айдахо.

Властивості:

В результаті довгої та кропіткої роботи хміль Idaho Gem (Айдахо Джем) отримав на сьогоднішній день унікальний, прекрасний, м'який, насичений аромат, який сяє фруктами, червоною ягодою, в перемішування з цитрусовими фруктами, м'ятою, мохіто і навіть цукровою пудрою.

Використання:

Хміль Idaho Gem заявлений як хміль подвійного призначення, але американські пивовари вважають, що цей сорт більше підходить для сухого охмелення, ніж для гіркоти. 

Застосування у стиляхIPA , Pale Ale.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
США
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.