Хміль Эльдорадо (EL Dorado), α-13%

Хміль Эльдорадо (EL Dorado), α-13%

16035
В наявності
2,88 ₴

Хміль El Dorado відображає фруктові ноти, зі смаком тропічних фруктів, а також має грушеві та кавунові ноти.

купити в 1 клік

 

Хміль Эльдорадо (EL Dorado), α-13%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.

Характеристика:

Хміль El Dorado - це сорт хмелю, який використовується для приготування пива. Вперше він був випущений у 2010 році і з тих пір став популярним серед крафтових пивоварів завдяки своєму унікальному смаку та аромату.

Властивості:

Хміль El Dorado відображає фруктові ноти, зі смаком тропічних фруктів, а також має грушеві та кавунові ноти.

Використання:

Хміль El Dorado часто використовується в хмелевих стилях пива, таких як IPA (India Pale Ales) та світлі елі. 

Завдяки своєму унікальному смаку та аромату, хміль сорту Ельдорадо часто використовують у поєднанні з іншими сортами для створення складних та цікавих смаків пива. Він також широко використовується в сухому охмеленні, тобто процесі додавання хмелю в пиво після завершення процесу бродіння з метою посилення хмелевого аромату.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
США
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Переглянуті товари

Товар додано для порівняння.