Хміль Талус (Talus), α-8,0%

Хміль Талус (Talus), α-8,0%

16033
В наявності
2,63 ₴

Хміль сорту Талус є універсальним сортом хмелю, який можна використовувати в різних стилях пива, особливо в тих, які вимагають сильної присутності хмелю.

купити в 1 клік

 

Хміль Талус (Talus), α-8,0%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.

Характеристика:

Хміль сорту Талус був виведений компанією Hop Breeding Company в США і був випущений в 2020 році

Talus - це унікальний сорт, при цьому його привабливі характеристики дуже добре переносяться в пиво. Він яскраво поводиться як сольно так і у поєднанні з іншими сортами. Назву Talus хміль отримав на честь осипних схилів долини Якима. Сорт доповнив лінійку брендових сортів HBC, до якої раніше увійшли Citra, Mosaic, Sabro, Ekuanot, Pahto та Loral. Свій яскравий профіль Talus набув завдяки походженню від Sabro (HBC 438): поєднання його неомексиканських рис з хмелем, що культивується на Тихоокеанському Північному Заході, дозволило хмелярям створити унікальний сорт. 

Раніше він був відомий пивоварам під кодовою назвою HBC 692.

Властивості:

Talus надає пиву виражені ноти рожевого грейпфрута, цитрусової шкірки, сушених рожевих пелюсток, соснової смоли, тропічних фруктів та шавлії. Ці аромати зберігаються у пиві на всіх етапах виробництва.

Використання:

Хміль Talus використовується для: американський ель, стаут, індійський пейл ель, пшеничне пиво, всі елі, червоний ель.

Загалом, хміль сорту Талус є універсальним сортом хмелю, який можна використовувати в різних стилях пива, особливо в тих, які вимагають сильної присутності хмелю.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
США
Вага
1 г
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.