Хміль Амарілло Кріо (Amarillo cryo), α-13%

Хміль Амарілло Кріо (Amarillo cryo), α-13%

16031
В наявності
4,25 ₴

Хміль Амарілло Кріо має той же аромат і смак, що й оригінальний сорт Амарілло, але містить більшу кількість альфа-кислот, що робить його більш ефективним при виробництві пива. Він додає до пива яскраві цитрусові, фруктові та квіткові нотки, що роблять його популярним серед пивоварів у всьому світі.

купити в 1 клік

 

Хміль Амарілло Кріо (Amarillo cryo), α-13%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.

Характеристика:

Хміль Амарілло Кріо (Amarillo Cryo Hops) - це сорт хмелю, який був розроблений в компанії Yakima Chief Hops шляхом кріоекстракції (cryo) популярного сорту хмелю Амарілло (Amarillo).

Кріоекстракція - це процес вилучення компонентів хмелю за допомогою холоду, що дозволяє зберегти більшу частину цінних речовин і зменшити кількість небажаних домішок. 

По суті береться ціла шишка хмелю, заморожується рідким азотом, а потім дробиться і відокремлюється лупулін від частинок листя. В результаті обробки виходять два продукти: порошок LupuLN2, який являє собою концентровану форму лупуліну - жовтого пилку з хмелю, що містить смоли та ароматичні олії, а також Debitted Leaf - спресовані приквітки хмелю, відокремлені від лупуліну. Це продукт із низьким вмістом альфа-кислот, який зберігає специфічні ароматичні та смакові особливості, характерні для кожного сорту хмелю.

Властивості:

Хміль Амарілло Кріо має той же аромат і смак, що й оригінальний сорт Амарілло, але містить більшу кількість альфа-кислот, що робить його більш ефективним при виробництві пива. Він додає до пива яскраві цитрусові, фруктові та квіткові нотки, що роблять його популярним серед пивоварів у всьому світі.

Випробування показали, що пиво з використанням хмелю, що зазнав криогенної обробки, має більш соковитий і смолистий смак із значно менш трав'янистими відтінками.

Використання:

Хміль Amarillo (Амарілло) може використовуватися як гіркий або ароматичний ефект. Збалансований бархатистий смак з дуже сильним фруктово-цитрусовим та квітковим ароматом. Ідеально підходить для сухого охмелення.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
США
Вага
1 г
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.