Хміль Елла (ELLA) α-14,8%

Хміль Елла (ELLA) α-14,8%

16030
В наявності
3,10 ₴

Хміль Елла (Ella) є досить новим сортом, але протягом короткого часу став складником австралійського пива.

купити в 1 клік

 

Хміль Елла (ELLA) α-14,8%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.

Характеристика: 

Хміль Елла (Ella) є досить новим сортом, але протягом короткого часу став складником австралійського пива.

Хміль з'явився в Австралії 2001 року, а 2007-го представлений на ринку. Він є близьким родичем популярного сорту хмелю Гелексі. Цей квітково-пряний хміль привносить у пиво квіткові тони, переплетені з нотками бадьяну, які дуже цінуються в лагерах або пільзнерах. Якщо його використовувати для сухого охмелення після процесу бродіння, тоді хміль Елла (Ella) відобразить характерний присмак грейпфрута в пиві.

Властивості:

Приємний квітковий хміль, підтримуваний легкими прянощами, а також виразним грейпфрутовим і тропічним ароматом. Він нагадує шляхетні німецькі сорти хмелю за маленьких порцій, але надає сильного аромату тропічних фруктів у більших дозуваннях. Цьому виду хмелю притаманні нотки лаванди, бергамота і бадьяна.

Використання:

Застосовується в стилях світлий ель, стаут, лагер і пілснер.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
Австралія
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.