Хміль Мотуека (Motueka) α-6,3%

Хміль Мотуека (Motueka) α-6,3%

16028
В наявності
3,08 ₴

Хміль Мотуека є гірко-ароматним сортом, і привносить багато бажаних характеристик від Чеського Жатецького сорту.

купити в 1 клік

 

Хміль Мотуека (Motueka) α-6,3%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найпоширеніша форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.

Характеристика:

Хміль Мотуека має іншу назву B Saaz (Жатецький) і був виведений у Новій Зеландії за допомогою 1/3 Жатецького і 2/3 Новозеландського сорту. Мотуека - це триплоїдний сорт, який випустив HortResearch інститут у місті Рівака 1997 року, а ім'я B Saaz походить від вибору Бельгійської броварні, а потім його скоротили до просто 'B', а пізніше перейменували на Мотуека.

Хміль Мотуека є гірко-ароматним сортом, і привносить багато бажаних характеристик від Чеського Жатецького сорту. Вміст альфа-кислоти 6,3%. Мотуека не володіє низьким альфа-бета коефіцієнтом, як його прабатько, але привносить рівну чисту гіркоту.

Властивості:

Аромат у Мотуека - це суміш цитрусових фруктів і нектарів, виходячи з олій, які сильно відрізняються від більшості сортів. Олії мірцена і фарнезена хмелю перебувають на високих рівнях, створюючи унікальне поєднання. Мірцен відомий своїми цитрусовими якостями, тоді як фарнезен сприяє трав'яному характеру. Водночас олії каріофіллену і гумулену в Мотуека нижчі, ніж у більшості інших сортів. У підсумку результат виняткової комбінації для хмелю Мотуека робить цей сорт придатним у пивоварінні від початку до кінця в пілзнерах і різних елях.

Використання:

Застосовують у силах IPA, Пейл ель, Європейський лагер, Бельгійський ель, Англійський ель і Пілзнер.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
Нова Зеландія
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Переглянуті товари

Товар додано для порівняння.