Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Хміль Казбек (Kazbek) α-5,5%
Хміль Казбек рекомендується застосовувати для варіння пива зі шляхетним глибоким хмелевим характером, наприклад для крафтових лагерів.
Хміль Казбек (Kazbek) α-5,5%
Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом.
Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.
Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.
Характеристика:
Чеський гірко-ароматичний хміль, був виведений 2008 року шляхом схрещування Saaz (Жатецького) хмелю і дикого хмелю, що росте на Кавказі. Названий на честь гори Казбек, яка входить до системи Кавказьких Гір. Хміль Казбек рекомендується застосовувати для варіння пива зі шляхетним глибоким хмелевим характером, наприклад для крафтових лагерів.
Властивості:
У своєму ароматі хміль має вишуканий трав'яний аромат, "дикі", "натуральні" характеристики з нотами мандарина, лимона і грейпфрута. Найчастіше додається наприкінці варіння або на сухе охмелення. Середній вміст альфа-кислот.
Використання:
Застосовують для отримання Pilsner, Lager, Belgian-Style Ale.
* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.
- Країна виробник
- Чехія
- Вага
- 1 г