Хміль Сладек (Sladek), α-6,4%

Хміль Сладек (Sladek), α-6,4%

16023
В наявності
1,15 ₴

Хміль Сладек має світлий зелений колір та дуже приємний аромат з квітковими, фруктовими та легкими пряними нотками.

купити в 1 клік

 

Хміль Сладек (Sladek), α-6,4%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.

Характеристика:

Хміль Сладек (Saaz hops) - це один з найбільш популярних і відомих сортів хмелю, що вирощуються в Чехії. Він відомий своєю низькою кислотністю та високим вмістом ароматичних олій, що робить його ідеальним для використання в останніх хвилях варіння пива, коли потрібно додати аромат та смак без надмірного додавання гіркоти. 

Властивості:

Хміль Сладек має світлий зелений колір та дуже приємний аромат з квітковими, фруктовими та легкими пряними нотками. Сладек є одним з ключових інгредієнтів у чеському пиві, так як він надає йому характерний аромат та смак.

Використання:

Хміль Сладек використовують для виготовлення пива різних стилів, таких як пілснер, бок, лагер та інші.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
Чехія
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.