Хміль Бреверс Голд (Brewers Gold), α-8,5%

Хміль Бреверс Голд (Brewers Gold), α-8,5%

16019
В наявності
1,15 ₴

Хміль Бреверс Голд має середній вміст альфа-кислот (близько 7-10%) та сильний, трохи димний аромат з нотками смоли та лісової деревини.

купити в 1 клік

 

Хміль Бреверс Голд (Brewers Gold), α-8,5%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметична вакуумна упаковка.

Характеристика:

Хміль Бреверс Голд (Brewer's Gold) - це сорт хмелю, що вважається одним з найстаріших сортів американського хмелю. Він був винайдений в 1919 році в США та став одним з перших хмелевих сортів, що вирощувалися на східному узбережжі. Цей хміль є важливим інгредієнтом у виробництві пива та продовжує залишатися популярним серед пивоварів завдяки своїй унікальній гіркоті та аромату.

Властивості:

Хміль Бреверс Голд має середній вміст альфа-кислот (близько 7-10%) та сильний, трохи димний аромат з нотками смоли та лісової деревини.

Використання:

Хміль Бреверс Голд використовується в пивоварінні для створення гіркоти та аромату в різних стилях пива, включаючи стаут, портер, індійський бледний ель та інші. 

Підходить для стилів: англійський ель, усі типи пива, усі лагери, усі елі, світлий (пейл) ель.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, в залежності від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
США
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.