Хміль Сімке (Simkoe), a-13,2%

Хміль Сімке (Simkoe), a-13,2%

3325
В наявності
2,81 ₴

Сімке - хміль подвійного призначення, з високим потенціалом гіркоти. Вміст альфа-кислоти в межах 12,0%-14,0%.

купити в 1 клік

 

Хміль Сімке (Simkoe), a-13,2%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найпоширеніша форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.

Характеристика:

Хміль Сімке (Simcoe) був випущений 2000 року на головній хмелярській фермі округу Якима штату Вашингтон. Цей хміль тісно пов'язаний з Індіан Пейл Ель (IPA), але його можливості не зупиняються на цьому. Сімке використовується майже в одних Елях, переважно американських мініпивоварів. Його походження точно невідоме.

Властивості:

Сімке - хміль подвійного призначення, з високим потенціалом гіркоти. Вміст альфа-кислоти в межах 12,0%-14,0% з відносно низькою кількістю бета-кислоти 4,0%-5,0% і з дуже низьким (найнижчим) 12,0%-15,0% вмістом когумулону. У сукупності це робить хміль Сімке хорошим вибором для фундаментальної гіркоти в пиві. Сімке також відомий своїми ароматичними якостями. У ньому можна виділити фруктовий і трав'яний, а також сосново-землянистий аромат. Олія мірцени становить 60,0% -65,0%, що є однією з найвищих. І, природно, це залишає інші олії з дефіцитом від норми. Вміст гумулену 10,0% -15,0%, а каріофілену 5,0 -% - 8,0%. Аромат у Сімке є складним, і це частково, пояснює його популярність у насичених хмелем міцних елях.

Використання: 

Підходить для стилів: Американський Ель, Стаут, Індійський Пейл Ель, Бельгійський Ель, Спеціальне пиво, Всі Елі.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
США
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.