Хміль Галактика (Galaxy), a-17%

Хміль Галактика (Galaxy), a-17%

3323
В наявності
3,60 ₴

Хміль Galaxy має яскравий аромат з нотами тропічних фруктів, таких як манго, лайм та ананас.

купити в 1 клік

 

Хміль Галактика (Galaxy), a-17%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметична вакуумна упаковка.

Характеристика:

Хміль Галактика (Galaxy) швидко став найбільш міжнародно визнаним австралійським ароматним хмелем. Він завоював репутацію через виразно відчутні аромати, що привносяться до пива, які можуть варіюватися від маракуї та персика, до чистих цитрусових, і які є більш інтенсивними при пізньому використанні в пивоварінні.

Властивості:

Хміль Galaxy має яскравий аромат з нотами тропічних фруктів, таких як манго, лайм та ананас. Цей аромат доповнюється смаком зі слабкою кислинкою та фруктовою солодкістю, що робить його ідеальним для виробництва стилів пива, які вимагають насиченого фруктового аромату та смаку, таких як індійський бледний ель (IPA), пале ель та бельгійські ель.

Використання:

Підходить для стилів: американський ель, індійський пейл ель, пшеничне пиво, бельгійський ель, фруктове пиво, спеціальне пиво, пряне, трав'яне, овочеве, пиво, всі елі, світлий (пейл) ель.

Galaxy універсальний хміль і може використовуватися практично у всіх сортах пива.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, в залежності від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
Нова Зеландія
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.