Хміль Теттнангер (Tettnanger), a-3,8%.

Хміль Теттнангер (Tettnanger), a-3,8%.

3318
В наявності
1,44 ₴

Тетнангер (Tettnanger) - німецький благородний ароматичний хміль, використовується дуже часто для лагерів і пшеничного пива, а також для інших видів пива, має чистий гострий аромат і пряний смак.

купити в 1 клік

 

Хміль Теттнангер (Tettnanger), a-3,8%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найпоширеніша форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.

Характеристика:

Тетнангер (Tettnanger) - німецький благородний ароматичний хміль, використовується дуже часто для лагерів і пшеничного пива, а також для інших видів пива, має чистий гострий аромат і пряний смак.  Вирощується в невеликих кількостях, тому є умовно дефіцитним видом хмелю.

Традиційний місцевий сорт із групи Saaz, здебільшого вирощується в районі Теттнанг біля Боденського озера. Унікальне поєднання сприятливого клімату і ґрунтів, створюють дуже тонкий аромат. Цей сорт має гарну стійкість до хвороб рослин.

Властивості:

Хміль Теттнангер є благородним сортом через його аромат і вміст когумулону. Він має низький вміст альфа-кислоти.

Цей традиційний хміль вважається хмелем подвійного призначення і використовується як для гіркоти так і для аромату. Він нагадує Жатецький хміль, який здебільшого вирощується в Чехії та має дуже схожий склад ефірної олії. Мірцен, Гумулен і Каріофіллен знаходяться в помірному діапазоні. У той час як олія фарнезена значно підвищена, аж до 34%, що є одними з найвищих показників з усіх сортів. Тому його аромат і благородний характер високо цінується, його можна охарактеризувати як пряно-квітковий.

Використання:

Німецький Теттнангер - це один з універсальних хмелів, що складає характер німецьких Пільзнерів і лагерів протягом століть. Він також знайшов застосування і в інших стилях пива від комерційних пивоварів, зокрема Хефевайцен, Світлий ель, Кельш (Kölsch), Бок-бір, і багато іншого.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
Німеччина
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.