Хміль Заграва, α-5,6%

Хміль Заграва, α-5,6%

3209
В наявності
0,54 ₴

Хміль Заграва має трав'янистий, трохи фруктовий легкий аромат. Вважається хмелем подвійного призначення і може використовуватися як для додання гіркоти, так і для додання аромату пива.

купити в 1 клік

 

Хміль Заграва, α-5,6%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметична вакуумна упаковка.

Характеристика:

Гірко-ароматичний хміль Заграва один із найбільш популярних українських сортів. За своїми властивостями його можна поставити між відомими німецькими сортами Традиціон і Шпальтер Селект. Це один з ароматичних сортів, який має найбільшу кількість ефірної олії з чималою кількістю фарнезену, що вигідно відтіняє його ароматичні властивості порівняно з сортом Традиціон. 

Властивості:

Хміль Заграва має трав'янистий, трохи фруктовий легкий аромат. Вважається хмелем подвійного призначення і може використовуватися як для додання гіркоти, так і для додання аромату пива.

Використання:

Використовується для варіння світлих й темних елів та лагерів.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, в залежності від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
Україна
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.