Хміль Клон 18 (Clon 18) α-3,2%

Хміль Клон 18 (Clon 18) α-3,2%

1210
В наявності
0,61 ₴

Хміль Клон 18 (Clon 18) має приємний запах, який нагадує аромат фруктів, а також має гіркий смак з нотками цитрусових і хвойних нот.

купити в 1 клік

 

Хміль Клон 18 (Clon 18) α-3,2%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметична вакуумна упаковка.

Характеристика:

Хміль Клон 18 є національним стандартом для ароматичних сортів хмелю. Займає у структурі насаджень до 50%, але чистосортних насаджень дуже мало. Має високі пивоварні властивості. У минулому столітті це був один із найкращих у світі тонкоароматних сортів хмелю, який прирівнюється до закордонних, таких як Жатецький, Теттнангер, Любельський.

Властивості:

Цей сорт хмелю має приємний запах, який нагадує аромат фруктів, а також має гіркий смак з нотками цитрусових і хвойних нот.

Використання:

Він використовується для виробництва пива, особливо стаутів, портерів та інших темних сортів, а також IPA (India Pale Ale).


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, в залежності від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
Україна
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.