Хміль Каламбус (Сolombus) α-14%

Хміль Каламбус (Сolombus) α-14%

3204
В наявності
2,29 ₴

Хміль Colombus має гіркий смак з насиченими ароматами хвої та цитрусових фруктів. Хміль Colombus є важливим інгредієнтом в пивоварінні, що додає пиву гіркоту та ароматичні нотки, і використовується пивоварами в усьому світі.

купити в 1 клік

 

Хміль Каламбус (Сolombus) α-14%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметична вакуумна упаковка.

Характеристика:

Хміль Colombus (Columbus Hop) - це один з видів хмелю, який використовується в пивоварінні. Він був створений в Сполучених Штатах Америки в 1970-х роках і став дуже популярним серед пивоварів. Один з головних переваг хмелю Colombus полягає у його високому вмісті альфа-кислот, які відповідають за гіркоту пива і його зберігання. Хміль Colombus містить від 14 до 18% альфа-кислот, що робить його одним з найбільш гірких видів хмелю.

Властивості:

Хміль Colombus має гіркий смак з насиченими ароматами хвої та цитрусових фруктів. Хміль Colombus є важливим інгредієнтом в пивоварінні, що додає пиву гіркоту та ароматичні нотки, і використовується пивоварами в усьому світі.

Використання:

Використовується для варіння ІРА (індійського блідого еля), а також для інших видів пива, включаючи портери та стаут.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, в залежності від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
Німеччина
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.