Хміль Вік Сикрет (Vic Sekret), α-16%

Хміль Вік Сикрет (Vic Sekret), α-16%

2546
В наявності
3,26 ₴

Хміль Вік Сикрет (Vic Secret) має високий рівень альфа-кислот і виразний аромат з нотками фруктів, таких як ананас, манго і гуава, а також хвойних і пряних нот.

купити в 1 клік

 

Хміль Вік Сикрет (Vic Sekret), α-16%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметична вакуумна упаковка.

Характеристика:

Хміль Вік Сикрет (Vic Secret) - це сорт хмелю, який був створений в Австралії в 2000-х роках.

Властивості:

Хміль Вік Сикрет (Vic Secret) має високий рівень альфа-кислот і виразний аромат з нотками фруктів, таких як ананас, манго і гуава, а також хвойних і пряних нот.

Використання:

Смак хмелю Vic Secret має фруктові і хвойні нотки, що робить його ідеальним для виробництва IPA (India Pale Ale), пале ейлів та інших сортів пива, які вимагають яскравого аромату і смаку хмелю.

Підходит для стилей: світлий лагер, англійский ель, американский ель, коричневий ель, стаут, індійский пейл ель.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, в залежності від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
Австралія
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.