Хміль Екванот (Ekuanot) α-13,8%

Хміль Екванот (Ekuanot) α-13,8%

2366
В наявності
1,91 ₴

Хміль Екванот (Ekuanot) має високий рівень альфа-кислот і дуже виразний аромат з нотками фруктів, ягід, цитрусових і хвойних нот. 

купити в 1 клік

 

Хміль Екванот (Ekuanot) α-13,8%

Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом. 

Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.

Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметична вакуумна упаковка.

Характеристика:

Хміль Екванот (Ekuanot) - це сорт хмелю, який був створений в США в 2014 році. Хміль Екванот також відрізняється своїм унікальним виглядом - його конуси покриті золотисто-зеленими пухнастими лусочками.

Властивості:

Хміль Екванот (Ekuanot) має високий рівень альфа-кислот і дуже виразний аромат з нотками фруктів, ягід, цитрусових і хвойних нот. 

Використання:

Смак хмелю Екванот має фруктові і хвойні нотки, що робить його ідеальним для виробництва IPA (India Pale Ale), пале ейлів та інших сортів пива, які вимагають яскравого аромату і смаку хмелю.

Хміль подвійної дії, частіше застосовується для аромату через його високі ароматичні характеристики.


* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, в залежності від налаштувань кольору вашого пристрою.

Країна виробник
США
Вага
1 г
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.