Вакуумна система ручна для зберігання та...
Вакуумна система ручна для зберігання та...
Вакуумна система ручна для зберігання та...
Вакуумна система ручна для зберігання та консервування продуктів (9 кришок + насос)
Вакуумна система ручна для зберігання та консервування продуктів (9 кришок + насос)
Вакуумна система ручна для зберігання та консервування продуктів (9 кришок + насос)

Вакуумна система ручна для зберігання та консервування продуктів (9 кришок + насос)

16418
В наявності
270,00 ₴

Ця система складається з вакуумного насоса, вакуумної кришки та ємності. Як ємність можна використовувати велику різноманітність скляних банок.

купити в 1 клік

 

Вакуумна система ручна

Система зберігання продуктів і напоїв у вакуумі - це простий, практичний і оригінальний винахід.

Ця система складається з вакуумного насоса, вакуумної кришки та ємності. Як ємність можна використовувати велику різноманітність скляних банок.

Переваги вакуумної системи

  1. Зберігає свіжість будь-яких видів продуктів набагато довше, ніж за звичайного способу зберігання. Це пов'язано з тим, що під час відкачування повітря різко скорочується кількість кисню в ємності, а це призводить до уповільнення окислювальних процесів, тобто псування продуктів.
  2. Дає можливість купувати більше продуктів, і зберігати їх з меншими втратами, як вдома, так і в подорожі або на відпочинку.

Порядок та особливості роботи з системою

  1. Перевірити банку на відсутність тріщин, сколів, раковин як на самій банці, так і на її шийці. Банки із зазначеними дефектами не придатні до використання.
  2. Встановити кришку на горлечко банки.
  3. Щільно вставити насос у заглиблення кришки.
  4. Для створення вакууму необхідно за допомогою ручки переміщати шток вгору і вниз до упору. Під час консервування достатньо зробити від 3-х до 6 качків, а в режимі зберігання від 15 до 20. Число качків залежить від рівня заповнення банки. Однак, чим більше зроблено качків, тим глибший вакуум. У цьому випадку шток починає різко мимовільно опускатися і завдавати ударів по кришці. Не допускайте цього. Кришка може лопнути.
  5. Для відкриття банки пальцем підніміть край клапана на кришці, внаслідок чого повітря з шумом проникає в банку, і кришка легко відкриється. Для відкриття клапана не можна користуватися металевими та іншими гострими предметами.
  6. У міру забруднення, а також у всіх випадках після консервування, насос необхідно промити теплою або гарячою водою, для чого відкрутіть гайку і вийміть шток із циліндра. Після промивання необхідно змастити манжету тонким шаром вазеліну.
  7. По мірі забруднення кришку необхідно промити, при цьому не допускається піддівати прокладку гострими предметами. Клапан легко виймається натисканням пальця.
  8. Якщо рух штока стає тугим, то насос необхідно розібрати, ретельно промити циліндр і манжету, і змастити її тонким шаром вазеліну.
  9. Під час тривалого зберігання манжета насоса може "загрубіти" і втратити частково еластичність. Рекомендуємо потримати її в окропі кілька хвилин, але якщо це не допоможе, то її потрібно замінити. Щоб манжета довго зберігала еластичність, її потрібно змащувати вазеліном під час зберігання.
  10. Для перевірки герметичності системи рекомендуємо налити в банку воду з під крана, недоливаючи 3-4 см, накинути кришку і відкачати насосом з неї повітря. Потім перевернути банку догори дном. Якщо з під клапана кришки просочуються бульбашки повітря, значить кришка непридатна до використання. На практиці це трапляється вкрай рідко. Рекомендуємо зняти клапан, промити його і сідло на кришці та повторити перевірку.

Якщо бульбашки просочуються з-під прокладки кришки, то непридатні або кришка, або банка. В абсолютній більшості випадків це відбувається від того, що на шийці банки вм'ятини, відколи, ризики, тріщини. Спробуйте поставити кришку на вже перевірену банку, якщо і в цьому випадку з'являться бульбашки, то непридатна кришка.

Країна виробник
Китай
Немає відгуків
Товар додано для порівняння.