Ваги кухонні Electronic Kitchen Scale

Ваги кухонні Electronic Kitchen Scale

3429
В наявності
306,00 ₴

Ваги кухонні Electronic Kitchen Scale B05 - це як раз ті ваги, які дуже прості у використанні, мають необхідні функції, а також за ними дуже легко доглядати. Крім того, кухонні ваги Electronic Kitchen Scale мають компактні розміри, тому не займуть багато місця на кухні, якого завжди мало.

купити в 1 клік

 

Ваги кухонні Electronic Kitchen Scale

Ваги кухонні Electronic Kitchen Scale B05 - це як раз ті ваги, які дуже прості у використанні, мають необхідні функції, а також за ними дуже легко доглядати. Крім того, кухонні ваги Electronic Kitchen Scale мають компактні розміри, тому не займуть багато місця на кухні, якого завжди мало.

Дана модель додатково забезпечена зручною пластиковою чашею круглої форми, що легко миється і відмінно підійде для зважування рідких інгредієнтівта сипучих продуктів. При цьому не потрібно використовувати додатковий посуд.

Ваги Electronic Kitchen Scale крім зважування мають ще деякі додаткові функції. Функція обнуління тари, що дуже зручно для точного зважування без похибки на тару. Також у них є індикація перевантаження, тобто, якщо ви перевищили максимальний ліміт, ваги про це повідомлять. Є також індикатор слабкого заряду, що вкаже на необхідність заміни батарейки, і функція авто відключення для економії заряду батарей.

Ваги виконані з якісного пластику білого кольору овальної форми, на лицьовій панелі є електронне табло, цифри контрастні і добре читаються. Під ним знаходяться дві кнопки: одна для включення та обнуління тари, а інша для перемикання одиниць вимірювання - грам (g), унція (Oz), фунт (Lb).

Основні характеристики

• тип: електронні;
• плоска платформа конструкції;
• з чашею;
• максимальна вага: 5 кг;
• похибка: 1 г;
• живлення: 2 батарейки типу ААА;
• розміри: 165х130х33 мм.

В комплект входять: ваги, 2 AAA батарейки, чаша.

Країна виробник
Китай
Тип
Ваги
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.