Антимікробний агент Nissen-S

Антимікробний агент Nissen-S

16061
В наявності
52,00 ₴

Нізин - натуральний захисний агент для молочної промисловості, є продуктом життєдіяльності молочнокислих бактерій Streptococcus lactis. 

купити в 1 клік

 

Антимікробний агент Nissen-S 

Нізин - натуральний захисний агент для молочної промисловості, є продуктом життєдіяльності молочнокислих бактерій Streptococcus lactis. Широко застосовується в усьому світі з 1950 року. Дозволений як харчова добавка (Е234) і визнаний нешкідливим для здоров'я завдяки природному походженню.

Ефективно пригнічує розвиток шкідливих бактерій у харчових продуктах: клостридій, золотистого стафілокока, лістерій тощо. Є природним природним консервантом. Запобігає спучуванню твердого сиру під час визрівання.  Зберігає продукти і подовжує термін їх реалізації. Незамінний для приготування плавлених сирів із тривалим терміном зберігання. Стійкий до високих температур.

Норми внесення:

• плавлений сир: 0,1 г на 1 кг продукту.

• твердий сир: 0,1 г на 20 л молока

• одна капсула розрахована на 100 літрів молока (для твердих сирів) або на 0,5 кг плавленого сиру.

Спосіб застосування:

  1. Розчинити вміст упаковки в холодній кип'яченій воді.
  2. Для твердого сиру: влити в молоко до внесення закваски.
  3. Для плавленого сиру: влити в сирну масу до плавлення.

Упаковка містить: 10 капсул. 

Немає відгуків
Товар додано для порівняння.