Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Puriferm Fruit - спеціальний штам турбо дріжджів для фруктових заквасок, розроблений в якості професійних дріжджів для дистиляції і призначений для приготування дистилятів з фруктової і плодово-ягідної сировини.
Турбо-дріжджі фруктові Puriferm Fruit, 50 г
Puriferm Fruit - спеціальний штам турбо дріжджів для фруктових заквасок, розроблений в якості професійних дріжджів для дистиляції і призначений для приготування дистилятів з фруктової і плодово-ягідної сировини. З допомогою цих дріжджів ви отримаєте дистилят з чудовими властивостями, смаком і запахом.
Дріжджі Puriferm Fruit відрізняються швидким і чистим процесом бродіння, мінімальним утворенням сивушних масел, низьким утворенням піни, високою толерантністю до дистиляту (до 18%).
Крім цього, під час ферментації ці дріжджі виробляють значну кількість фруктових ефірів, які поліпшують смак і аромат. Дріжджі Puriferm Fruit включають в себе всі макро і мікроелементи, щоб отримати продукт з фруктів і ягід ідеальної якості.
Застосування
- Налийте в ферментер до 25 літрів фруктового затору або соку температурою 25-30°С.
- Дріжджі Puriferm Fruit не вимагають попередньої регідраціі, тому просто всипте вміст пакетика в сусло і ретельно перемішайте.
- Залиште бродити при температурі 20-28°С на 4-6 днів. Ідеальна температура бродіння - 25°С. Максимально допустима 35°С.
Склад
дріжджі, поживні речовини, вітаміни, пентоензими.
Характеристики
• Оптимальная температура брожения: 20-28 °C.
• Ідеальна температура бродіння: 25 °C.
• Крепость: до 18%.
• Продолжительность процесса брожения: 4-6 дней.
• Вес: 50 грамм.
• Форма: сухие.
- Країна виробник
- Великобританія
- Виробник
- Hambleton Bard
- Вага
- 50 г
- Вид дріжджів
- Дріжджі для фруктової браги