Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Фільтр застосовується для очищення вина.
Фільтр для вина Ferrari гравітаційний
Фільтр застосовується для очищення вина. Також може бути використаний для фільтрації пива, сусла, браги, натуральних екстрактів, настоянок, інших рідин і напоїв. Результатом процесу фільтрації є видалення побічних продуктів і надлишкових дріжджів із приготованого напою. Швидкість фільтрації в середньому близько 10 л/год.
У комплект фільтра входять 3 комплекти паперових фільтрувальних елементів (целюлоза) з різною пористістю, пластиковий корпус складається з трьох частин, набору гвинтів і трубок для подачі та відведення відфільтрованого напою.
Застосування
Пристрій призначений для фільтрації за гравітації або шляхом підключення невеликого механічного насоса з пневматичною помпою.
Щоб правильно використовувати фільтр, ви повинні уважно дотримуватися наступних інструкцій:
- Використовуючи чисту воду, змочіть одну пару картонних фільтрів, щоб пом'якшити їх.
- Приєднайте трубку подачі фільтра до наконечника на внутрішньому кільці пристрою і впускну трубу (Y-подібну трубку + одну стандартну трубку) до двох кінців, розташованих на зовнішніх дисках пристрою.
- Помістіть готові вставки на пластини так, щоб їхні гладкі поверхні прилипали до канальців усередині машини.
- Помістіть внутрішнє кільце пристрою так, щоб воно відокремлювало два картонні фільтри й утримувало відстань між ними, а потім скрутіть усе відповідними гвинтами та гайками, що входять до комплекту постачання.
- Пропустіть через фільтр чисту воду, щоб позбутися характерного запаху картону.
- Починаючи процес фільтрації, потрібно пам'ятати, що перша партія приблизно 0,5 л може бути з домішками води.
- Після фільтрації помити ретельно в теплій воді всі частини фільтра.
- Країна виробник
- Італія
- Виробник
- Ferrari