Рідкий фермент для сиру Browin, 50 мл

Рідкий фермент для сиру Browin, 50 мл

4156
Розпродано
175,00 ₴

Рідкий сичужний мікробіологічний фермент для виробництва сиру - це ензиматичний препарат, отриманий у результаті контрольованої ферментації бактерій Rhizomucor miehei

купити в 1 клік

 

Рідкий фермент для сиру Browin, 50 мл

Рідкий сичужний мікробіологічний фермент для виробництва сиру - це ензиматичний препарат, отриманий у результаті контрольованої ферментації бактерій Rhizomucor miehei.

Характеристики:

• 5 крапель ферменту вистачає на 1 літр молока;
• вегетаріанський продукт.

Спосіб застосування :

  1. Відміряти дозу ферменту, пропорційно кількості молока.
  2. Підігріти молоко до температури 33°C і додати фермент. 
  3. Все обережно перемішати і залишити накритим до утворення згустку на 40-60 хвилин.

Додаткова інформація:

  1. Застосування ферменту вимагає застосування кальцію хлориду (CaCl2) у кількості від 10г до 100г на 100л молока залежно від виду сиру.
  2. Оптимальний pH молока для правильної роботи ферменту становить 6 - 7. 

Мікробіологічний фермент можна застосовувати у веганській дієті. 

Щоб фермент зберігав свої ензимні властивості, він має зберігатися за температури 4-6°C.

Країна виробник
Польща
Виробник
Biowin
Об'єм
50 мл
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.