Рідкий фермент для сиру Browin, 50 мл

Рідкий фермент для сиру Browin, 50 мл

3400
Розпродано
225,00 ₴

Продукт природного походження - сичуг телячий.

купити в 1 клік

 

Рідкий фермент для сиру Browin, 50 мл

Продукт природного походження - сичуг телячий.

Згортання молока (коагуляція) полягає в переході його з рідкого стану у дві фракції, тобто сиру та сироватки, за рахунок випадання казеїну.

Переваги рідкого сичужного ферменту:

• Висока ефективність - упаковки вистачає на 105 - 260л молока залежно від виду виробленого сиру.

• Універсальність - придатний для приготування різних видів свіжих і зрілих сичужних сирів із коров'ячого, козиного та овечого молока.

• Легке дозування - рідка форма полегшує дозування.

Оптимальний рН молока для правильної роботи сичужного ферменту знаходиться в межах 6-7.

Тримайте продукт щільно закритим за температури 4-8°C.

Вказівки щодо використання:

  1. Розрахувати та виміряти дозу сичуга пропорційно кількості використаного молока. Перш ніж додавати сичуг у молоко за температури 35-38°C, розведіть його в 50 мл води. (Рекомендована доза: 8-20 крапель (приблизно 0,4 мл - 0,95 мл) на 2 л молока.
  2. Відповідно до рецепта, у потрібний момент додайте сичуг до молока, підігрітого до температури 35-38°C.
  3. Обережно все перемішайте і залиште накритим, щоб утворилася сирна маса приблизно на 15-40 хвилин. 

Рекомендується додавати хлорид кальцію (CaCl2) у кількості приблизно 1г/10л молока залежно від виду сиру, який готується. Хлорид кальцію збагачує молоко, збільшує врожайність сиру та полегшує роботу сичужного ферменту.

Складнатуральний сичуг теляти, консерванти: хлорид натрію, бензоат натрію.

Країна виробник
Польща
Виробник
Biowin
Об'єм
50 мл
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.