Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Глюкаваморін (глюкоамілаза), 70 г
Глюкаваморін (глюкоамілаза) — ферментний препарат, який частково розщеплює молекули крохмалю.
Глюкаваморін (глюкоамілаза), 70 г
Глюкаваморін (глюкоамілаза) — ферментний препарат, який частково розщеплює молекули крохмалю.
Дуже часто для бродіння використовують сусло з сировини, яка містить крохмаль - це злакові (пшениця, ячмінь, жито, кукурудза та ін), картопля і сам крохмаль. Щоб відбувалось бродіння дріжджів, потрібно перетворити крохмаль на цукор.
У виробничих та домашніх умовах оцукрювання можна зробити за допомогою ферментів.
Глюкаваморін (глюкоамілаза) застосовують для оцукрення крохмалю, який спочатку розріджують ферментом альфа-амілази. Дозування додається в заміс після стадії розрідження. Температура за якої відбувається найбільший ефект від препарату становить 55-62°C.
Процес активності глюкоамілази проявляється при підвищеній температурі. При цьому необхідно стежити за температурним режимом, що б він не перевищував 64°C, оскільки процес активності різко знижується.
Збалансоване дозування глюкоамілази при заявленій температурі відповідає 0,7 грам препарату на 1 кілограм крохмалю.
Розкриття препарату не впливає на термін зберігання.
- Країна виробник
- Україна
- Вага
- 70 г
- Тип
- Ферменти