Глюкаваморін (глюкоамілаза), 70 г

Глюкаваморін (глюкоамілаза), 70 г

7023
В наявності
80,00 ₴

Глюкаваморін (глюкоамілаза) — ферментний препарат, який частково розщеплює молекули крохмалю.

купити в 1 клік

 

Глюкаваморін (глюкоамілаза), 70 г

Глюкаваморін (глюкоамілаза) — ферментний препарат, який частково розщеплює молекули крохмалю.

Дуже часто для бродіння використовують сусло з сировини, яка містить крохмаль - це злакові (пшениця, ячмінь, жито, кукурудза та ін), картопля і сам крохмаль. Щоб відбувалось бродіння дріжджів, потрібно перетворити крохмаль на цукор.

У виробничих та домашніх умовах оцукрювання можна зробити за допомогою ферментів.

Глюкаваморін (глюкоамілаза) застосовують для оцукрення крохмалю, який спочатку розріджують ферментом альфа-амілази. Дозування додається в заміс після стадії розрідження. Температура за якої відбувається найбільший ефект від препарату становить 55-62°C. 

Процес активності глюкоамілази проявляється при підвищеній температурі. При цьому необхідно стежити за температурним режимом, що б він не перевищував 64°C, оскільки процес активності різко знижується.  

Збалансоване дозування глюкоамілази при заявленій температурі відповідає 0,7 грам препарату на 1 кілограм крохмалю.

Розкриття препарату не впливає на термін зберігання.

Країна виробник
Україна
Вага
70 г
Тип
Ферменти
Немає відгуків

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Товар додано для порівняння.