Інтернет-магазин обладнання і аксесуарів для приготування якісного домашнього алкоголю і сиру "МірБір" |
(050) 355-99-45 (098) 166-27-25 (093) 537-15-40 close
|
пн-пт: 09:00 - 18:00 сб: 10:00 - 17:00 нд: вихідний |
Целюлаза, 5 г
Целюлаза - ферментний препарат комплексної целюлолітичної дії. Рекомендовано при виробництві спирту для переробки зерна з високим вмістом клітковини (пшениця, ячмінь).
Целюлаза
Целюлаза - ферментний препарат комплексної целюлолітичної дії. Рекомендовано при виробництві спирту для переробки зерна з високим вмістом клітковини (пшениця, ячмінь).
Застосування целюлази покращує доступність зерен крохмалю для глюкаваморину, прискорюючи процес перетворення комплексних сполук, що містяться в сировині. Зменшує в'язкість замісів, збільшує вихід спиртової сировини на 5-15%.
Застосування
При виробництві спирту целюлазу додають у розріджену масу.
Оптимальний робочий діапазон температур 50-65 °C. Можливо вводити целюлазу разом із глюкавамарином у процесі оцукрювання.
Дозування
1 г на 10 кг крохмалю.
- Країна виробник
- Україна
- Вага
- 5 г
- Тип
- Ферменти